در صندوق خدمات کشوری و سایر صندوق ها توسط (100 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
خانمی هستم بازنشسته هواپیمایی (هما)

 بیمه ی آزاد هما را دارم.دارای بیمه تکمیلی هم هستم...دچار سرطان سینه شدم جراحی کردم و الان نیاز به شیمی درمانی دارم. آیا سرطان سینه جزو بیماریهای خاص محسوب میشه؟ چون هر 5 آمپولی که بعد از شیمی درمانی میزنم دو و نیم میلیونه...میخوام بدونم چیکار کنم که قیمت آمپولا برام کمتر بشه...چطور می تونم هزینه این آمپول هارو بگیرم با توجه به اینکه بیمه هما پوشش نمیدی بگیرم.کارت بیماریهای خاص رو میتونم بگیرم تا هزینه من کمتر بشه ؟
  • 🚩 به سوال پاسخ داده نشده | 👮 H.mt
1 پاسخ
توسط (9,260 امتیاز)
سرطان جزو بیماریهای خاص نیست ولی شما با در دست داشتن جواب پاتولوژی و نسخه پزشک مبنی بر نیاز,به شیمی درمانی با مراجعه به واحد دارویی دفتر اسناد پزشکی و تشکیل پرونده میتوانید از تخفیف بیشتری بهره مند شوید