در جریمه و بدهی بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید. ما در سال قبل برای بیمه کارگران حقوق روزانه برشکار= 41850 را وارد میکردیم و چرخکار را 37200 و همینطور چون تعداد 4 نفر است شامل کمک دولتی هستیم. اما در سال جدید بعد از ارسال لیستهای فروردین و اردیبهشت الان به ما میگن باید حقوق آنها را در سال جدید برشکار=50000 و چرخکار را 42600 باید میزدید و به همین دلیل برای ما جریمه محاسبه کردند!!! آیا ما به جایی میتونیم اعتراض کنیم که فقط مابتفاوت واریزی را واریز کنیم ؟؟
ما همیشه لیست را بطور منظم ارسال میکردیم و مشکلی نداشتیم و فقط طبق گفته امور مالی سازمان، حقوق روزانه کارگران را امسال اشتباه وارد کرده ایم!
1 پاسخ
توسط (980 امتیاز)
همراه گرامی ، احتمالا شما جز مشاغل با دستمزد مقطوع هستید لذا به طور خودکار بیمه تفاوت دستمزد را از شما مطالبه خواهند کرد .