در بیمه نیروهای مسلح توسط (100 امتیاز)
من قبل از ازدواج با شوهرم دفترچه بيمه درماني نيروهاي مسلح زيرمجموعه پدرم داشتم بعد از ازدواجم از بيمه پدرم خارج شدم ميخواستم بدونم كه الان ميتونم دوباره بيمه درماني نيروهاي مسلح بشم و بعد از چه مدتي ميتونم بعد از پرداخت، دفترچه بيمه داشته باشم و ازش استفاده كنم ؟؟ ممنونم
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

خیر شما نمی توانید ، فرزندان اناث پس از اشتغال یا ازدواج از تحت کفالت والدین خود خارج میگردند و نمی توانند از بیمه درمانی یا مزایای مستمری آنها بعد از فوت استفاده نمایند.