در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام. بنده حدود بیست و یک سال به صورت کارمزدی و آزاد با شرکت‌های مختلف کار کرده‌ام و بیمه نپرداختم. بخشی به دلیل بی‌اطلاعی و در ادامه کم اطلاعی و درآمد ناکافی و نامرتب بوده! مدت پنج سال است که از طرف شرکتی که استخدام آن هستم برای بنده بیمه رد شده و سوابقی برقرار شده. سوال اینکه آیا امکانی هست تا بیمه‌ی سنوات گذشته را پرداخت کنم با جرائم احتمالی و سوابق خود را کامل کنم؟ اگر که بله نحوه‌ی اقدام بر چه منوالیست و امکان پرداخت به اقساط وجود دارد؟

ضمنا به دلیل اینکه کار خدماتی بوده، لیست و نمونه‌ی کارها به جهت اثبات کار قابل تهیه است. ولی لیست کارفرمایان و ارایه‌ی سند از جانب آنها به دلیل تعدد ایشان و نبود اطلاعات تماس به روز ایشان در دسترس دشوار خواهد بود!

درواقع به عبارتی بنده کارفرمای خودم بودم و خدمات به این افراد فروختم که حق بیمه بایت آن‌ها پرداخت نکردم.

با تشکر از عنایت شما و وقتتون
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

چنانچه با کارفرمایان مربوطه قرارداد کار امضا کرده باشید مشمول قانون کار خواهید بود و می توانید با طرح ادعای سابقه در شعب سازمان تامین اجتماعی در محدوده کارگاه مورد نظر یا طرح شکایت در ادارات کار سوابق قبلی خود زنده نمایید.

ولی چنانچه قرارداد شما پیمانکاری بوده یا فاکتوری کار کرده باشید امکان برقراری سابقه سنوات قبل وجود نخواهد داشت.

به هرحال نوع اسناد و مدارک شما میتواند تاثیر گذار باشد بهتر از مشورت حضوری یا تلفنی بگیرید.