در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
آیا فردی که دارای بیماری یا مشکل جسمانی شده و نیاز به جراحی دارد می تواند خود را بیمه تکمیلی انفرادی کند تا هزینه جراحی را بیمه پرداخت کند؟ اساسا قبل از گرفتن بیمه تکمیلی انفرادی باید سلامت بود؟
2 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... در خصوص بیمه های درمان تکمیلی انفرادی کلیه بیمه گران این نوع بیمه نامه ها قبل از عقد قرارداد بیمه ، نسبت به معرفی بیمه شده به مراکز طرف قرارداد جهت انجام آزمایشات کامل و تائید سلامت فرد اقدام میکنند. حتی در صورت داشتن سلامتی برخی پوشش های بیمه نامه مانند اعمال جراحی تخصصی و زایمان دارای دوره انتظار از سه ماه تا 9 ماه میباشد.