در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
چرا تا امروز 97/04/30 افزایش معوقه فروردین و اردیبهشت بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت نشده است
1 پاسخ
توسط (7,050 امتیاز)
سلام

تامین اجتماعی دچار بحران مالی شدیدی هست و هنوز نتونسته واریزی افزایش حقوق فروردین و اردیبهشت رو واریز کنه. صحبت هاش هست که تا آخر مرداد واریز می کنن.

پیشنهاد می کنم در صورتی که مستمری بگیر یا بازنشسته تامین اجتماعی هستید یا بیمه بیکاری دریافت می کنید، حتما چندین ماه پس انداز داشته باشید تا در صورتی که در آینده تامین اجتماعی دچار بحران شدید مالی شد شما بتونید زندگی تون رو شش ماهی ببرید جلو.