در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام

به مدت تقریبا یک سال بیمه برای من رد نشده است و فقط اردیبهشت امسال رد شده است.

آیا الآن میتوانم تاریخ دفترچه بیمه را تمدید کنم؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

تامین اعتبار دفترچه های بیمه خدمات درمانی بیمه تامین اجتماعی بر اساس سابقه پرداخت حق بیمه دو ماه قبل انجام می گیرد، بدین ترتیب تا سی و یکم تیرماه مهلت دارید جهت تمدید تامین اعتبار دفترچه خدمات درمانی خود به شعب بیمه ای و یا کارگزاری ها مراجعه نمائید.