در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

انواع بیمه عمر و سرمایه گذاری چیه ؟
1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

با عرض تبریک جهت انتخاب هوشمندانه ی شما در خرید بیمه عمر

بیمه ی عمر در واقع یک نوع ارزش برای زندگی و پول شما در زمان طولانی مدته!!!!

شما یک مبلغ هنگفت رو در بصورت ماهیانه پرداخت می کنید و در عوض از خدماتی بهره مند میشین که هم جنبه ی سرمایه گذاری داره و هم جنبه ی پزشکی!

در بيمه‌نامه‌هاي عمر وسرمايه‌گذاري، بيمه‌گذار علاوه بر سود علي‌الحساب تضميني، در 90% منافع حاصل از سرمايه ­گذاري بيمه‌گر بر روي ذخيره بيمه‌نامه‌ مشاركت دارد منظور بيمه‌گران از قراردادهاي با مشاركت، آن است كه در پايان مدت بيمه، علاوه بر سرمايه و اندوخته اوليه، مبلغي اضافه به بيمه‌گذار پرداخت شود تا از اين راه تا حد ممكن آثار تورم خنثي شده و مزاياي بيمه‌هاي‌ عمر جالبتر و افزون‌تر باشد. عمل مشاركت در منافع موجب مي‌گردد كه قسمت بزرگي از سود قراردادها به دارندگان آن برگشت داده شود كه اين ابزاری براي تعديل و تصحيح نرخ سود می­باشد. سود مشاركت در منافع حاصل از سرمايه‌گذاري ذخاير بيمه ­نامه هاي‌ عمروسرمايه‌گذاري با توجه به عواملي نظير طول دوره مشاركت بيمه‌گذار در پرداخت حق بيمه طي سال مالي و همچنين زمان پرداخت حق­ بيمه (قبل یا بعد از سررسید اقساط)، توزيع مي‌شود. مشارکت در منافع، سودي علاوه بر نرخ بهره (سود) فني است که در محاسبات لحاظ مي‌گردد و در محاسبه و پرداخت سرمايه به صورت تضميني، به بيمه گذار منعکس مي‌شود. از لحاظ جنبه درمانی هم بیمه عمر شما شامل موارد زیر میشه :

1.  پوشش فوت به هر علت

2.  پوشش فوت ناشی از حادثه

3. پوشش نقص عضو ناشی ازحادثه

4. هزينه­ هاي پزشكي ناشي از حادثه

5. غرامت روزانه بستری به علت کماناشی از حادثه

6. پوشش معافيت از پرداخت حق بيمه بر اثر ازكارافتادگي كامل و دائم

7. پوشش مستمری بیکاری درصورت ازکارافتادگی کامل ودائم ناشی از بیماری یا حادثه

9.  پوشش غرامت بیماری­های خاص

سایر ویژگی­های بیمه نامه عمر وسرمایه گذاری طرح جامع

  •  واریزمتفرقه: به منظور تقویت اندوخته سرمایه­ گذاری، بیمه گذار در هر زمانی (چه در زمان تکمیل فرم پیشنهاد و چه در طی مدت بیمه­ نامه) می­تواند وجهی را تحت عنوان واریز متفرقه به حساب اندوخته بیمه نامه واریز نماید.
  •  مدت بيمه نامه: 5 الي 30 سال
  •  سن بيمه شده در زمان صدور: از بدو تولد تا سن 65 سالگي
  •  حداکثر سن ارائه پوشش فوت و حادثه : 75 سالگي
  •  روش پرداخت حق ­بيمه: يكجا، ساليانه، شش ماهه، سه ماهه، ماهانه (فقط برای فروش جمعی)
  •  حق­ بيمه: حداقل حق بيمه یکجا: 20.000.000 ریال،
  •  حداقل حق بیمه سالانه: 1.500.000 ريال
  •  حداقل مبلغ هر قسط: 500.000 ريال
  •  ضریب افزايش سالانه حق بیمه: 0، %5، %10، %15 و %20 (به انتخاب بيمه گذار)
  •  ضریب افزايش سالانه سرمايه فوت: 0، %5، %10 و %15 (به انتخاب بيمه گذار)