در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام .

 من قصد دارم عمل اسلیو معده انجام بدم .

 سوالم اینجاست که اگر دکترم دستور عمل بده ولی پزشک معتمد بیمه تایید نکند ، بیمه هزینه پرداخت نمیکند ؟

 سوال بعدیم اینه که من برای عمل میخوام بیام تهران ، برای دریافت هزینه عمل باید به دفتربیمه در تهران مراجعه کنم یا شهر خودم ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که برای انجام عمل اسلیو باید قبل از آن آزمایشات مربوطه رو داده باشین و bmiتون باید بالاتر از 40 باشه تا جنبه درمانی داشته باشه.

ضمنا" قبل از عمل باید حتما" پزشک معتمد شرکت بیمه شما رو معاینه کنه تا تشخیص بده که عمل شما جنبه زیبایی داره یا درمانی،که معمولا" اگه BMI شما بالای 40 باشه معمولا" تایید خواهد شد.

من نمیدونم که دقیقا" شما از چه بیمه ای صحبت میکنین.

منظورتون بیمه تکمیلیه یا تامین اجتماعی؟

در هرصورت هر کدوم برای پرداخت خسارت به شما راه و روش خاص خودش رو داره.

در صورتیکه نیاز به مشاوره یا توضیح بیشتر دارین میتونین از طریق قسمت {دیدگاه}،نظر و یا سوال تون رو مطرح بفرمایین.
بیمه نامه خود را از نمایندگان آگاه،مطلع و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام