در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
در صورت اخراج و یا استعفاء از نیروهای مسلح و عدم دریافت حقوق و مزایا، آیا می توان از بیمه تامین اجتماعی استفاده کرد و یا در نهاد و سازمان دولتی و یا غیردولتی دیگر استخدام شد؟
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)

با سلام
در صورت اخراج ، استعفا و بازخرید شما میتوانید وفق برنام ششم توسعه در خود صندوق نیروهای مسلح تا زمان بازنشستگی ادامه بیمه پردازی نموده تا شرایط بازنشستگی پیدا کنید یا می توانید با اشتغال در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی بیمه پرداز سازمان شوید و در صورت تمایل سوابق قبلی خود را به تامین اجتماعی منتقل کنید یا در دستگاههای دولتی شاغل شوید لذا شما هیچگونه محدودیتی در اشتغال مجدد و بیمه پردازی در صندوقهای بازنشستگی ندارید.