در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
کارکنان ن مسلح در صورت استعفاء می توانند بعد از اشتغال به کار سابقه بیمه خود را به تامین اجتماعی انتقال دهند؟
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

کارکنان نیروهای مسلح در صورت استعفا، اخراج و یا بازخریدی، در صورت بیمه شدن در قالب قانون تامین اجتماعی می توانند سوابق و کسورات بیمه ای خود را به صندوق تامین اجتماعی انتقال دهند.

فرمول محاسبه پرداخت مابه التفاوت کسورات و سوابق منتقله عبارت است از : هجده درصد دستمزد زمان تقاضای متقاضی در مدت سابقه نیروهای مسلح به ماه، منهای کسورات منتقله.این مابه التفاوت تا 30 قسط قابل تقسیط است.