در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام

شرایط بیمه اختیاری تامین اجتماعی چیه ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام

شرایط سن و سابقه در قرارداد بیمه اختیاری

  • عدم اشتغال به کار متقاضی در کارگاه های مشمول قانون تامین اجتماعی و عدم شمول مقررات خاص حمایتی.
  • داشتن حداکثر ۵۰ سال سن و حداقل ۳۰ روز سابقه پرداخت حق بیمه در زمان تقاضا.

نکته:

  • افراد متقاضی که بیش از ۵۰ سال سن داشته باشند می بایست معادل مازاد سنی ۵۰ سال، دارای سابقه پرداخت حق بیمه باشند.
  • افرادی که سابقه پرداخت حق بیمه آنان ۱۰ سال تمام باشد از شرط سنی و سابقه مستثنی خواهند بود.

شرایط قرارداد بیمه اختیاری در بیمه تامین اجتماعی