در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
سلام خسته نباشید

دوستان بعد از چه مدت فعالیت در نماینده فروش و با چه مدرکی اجازه راه اندازی دفتر بیمه را دارم

مشاور بنده میگن باید 100 بیمه تنظیم کرده باشم و بعد درخواست راه اندازی دفتر بدم میخواستم ببینم حقیقت داره یا خیر؟
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست عزیز شرایط شرکت ها در هر شهر و حتی با یکدیگر متفاوت است.گاها برخی از شرکت ها با صدور 100 بیمه نامه اجازه تاسیس دفتر را به شما میدهند و گاهی با سابقه کاری چندساله.

در صورتی که تمایل به تاسییس دفتر و استقلال کاری دارید میتوانید از شعبه شرکت خود اطلاعات دقیق تری دریافت کنید.در صورت مشاوره بیشتر می توانید فرم مشاوره بیدبرگ را تکمیل نمایید.