در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
با سلام بنده سه سالە با سهمیه 3 درصد بهزیستی استخدام پیمانی هستم ,

در حال حاضر بخاطر فشاری که در کار سنگین برام پیش اومده قادر نیستم قسمتی از شغلم را بدلیل شرایط جسمی ام انجام دهم ,در کمیسیون پزشکی هم شرکت کردم و تایید کردن که شرایط جسمی ام طوری است که قادر به انجام فعالیتهای شدید نیستم و میتوانم در واحدهای دیگری کار کنم ,

در ضمن من کارمند اداره دامپزشکی هستم که یکی از سختترین مشاغل دولتی میباشد,الان با این وضعیت با توجه به سهمیه سه درصدی ایا میتوانند منو اخراج کنن؟؟؟
1 پاسخ
توسط (24,500 امتیاز)
با سلام

کارفرما بدون دلیل موجه نمی تواند کارگر خود را که حتی معلول است اخراج نماید که تشخیص موجه بودن یا نبودن با مراجع حل اختلاف قانون کار می باشد