در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

شرکت با بنده هیچ  قراردادی نبسته و مبلغ حقوق بنده 3.000.000 تومان است در حالی که مبلغ ذکر شده در پروفایل سایت بیمه بنده 3.500.000 است از طرفی با مسئول بیمه شرکت صحبت کردم گفتن مبلغ بیمه بنده رو 1.500.000 تومان رد میکنن !!!

با این تفاسیر بیمه بیکاری بنده چطور محاسبه میشه ؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ

با سلام

در صورتی که شرایط دریافت بیمه بیکاری را داشته باشید، ملاک محاسبه مقرری بیکاری شما بر مبنای مزد رد شده در لیست  قانون  سازمان تامین اجتماعی است که از طریق سامانه مشاهده سوابق تامین اجتماعی قابل رویت است. ضمنا تبصره ب ماده 7 قانون بیمه بیکاری میزان مقرری روزانه بیمه شده بیکار را معادل 55 درصد متوسط مزد یا حقوق و یا کارمزد روزانه بیمه شده می باشد. به ازای هر فرد تحت تکفل یا تاهل 10 درصد اضافه می شود. که در هر حال مجموع دریافتی مقرری بگیر نباید از حداقل دستمزد ، کمتر و از هشتاد درصد متوسط مزد یا حقوق وی بیشتر باشد.

از همراهی شما سپاسگزاریم.