در قانون کار و قرارداد کار توسط (100 امتیاز)
سلام من حدود 4 سال در شرکتی کار کردم بدون قرارداد، کارفرما طبق توافق قرار بود 3 ماه بعد بیمه کنه اما به مدت یک سال و 8 ماه وقفه افتاد، اما یک سال قبل از بیمه مبلغی بعنوان حق بیمه با حقوق پرداخت می کرد، اکنون من برای تمام آن سالها شکایت کردم اما مدرکی برای اثبات شروع بکار ندارم فقط چک هایی که بابت حقوق در وجه من صادر شده اما بانک این چک هارو به من نمیده میگه حکم قاضی باشه، اما اداره کار میگه از بانک بگیر نیازی به حکم قاضی نیست ، چه راه حلی برای اینکار وجود داره؟
1 پاسخ
توسط (15,880 امتیاز)
همراه گرامی بید برگ

با سلام

متاسفانه بانک بدون نامه قضایی به شما این موارد را نخواهد داد. بنابراین برای پیگیری آن باید در مرجه قضایی ذی صلاح اقدام و نامه نگاری نمائید. پیشنهاد من این است که به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مربوطه تان مراجعه و از آنجا تقاضای نامه به بانک مربوطه را بکنید. البته بدانید از آنجاییکه ادارات کار جزو بدنه دولت هستند و ارگان دولتی محسوب می شوند، بانکها الزامی برای پاسخگویی به ایشان در خصوص اطلاعات بانکی اشخاص دیگر ندارند. اما ممکن است به این طریق مساله شما حل شود وگرنه راه حل درست و صحیح اخذ نامه از مرجع قضایی به بانک است.

با سپاس از همراهی شما