در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
درود بر شما

در شرایط خصوصی و عمومی قراردادهای قدیم بیمه عمر و سرمایه گذاری اکثر شرکت های بیمه هیچگونه صحبتی از مالیات بر ارزش افزوده نشده است.

 آیا گرفتن مالیات معوق سالهای گذشته خلاف اصل حسن نیت نیست ؟ و آیا برابر اصل حسن نیت از آنجایی که بیمه گر خلاف این اصل عمل کرده است، بیمه گذار حق فسخ قرارداد و پس گرفتن تمام و کمال کلیه حق بیمه های پرداختی را دارد ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

خرید هر گونه کالا و خدمات به جز موارد استثنا مشمول ارزش افزوده است. بیمه هم یکی از این خدمات است که فعلا باید مالیات بر ارزش افزوده آن را پرداخت کرد.

اگر در زمان صدور و پرداخت حق بیمه مالیات بر ارزش افزوده کسر شود، ایرادی ندارد اما اگر از غرامت و خسارت های پرداختی مبلغی تحت عنوان مالیات (تحت هر عنوان) کسر شود، تخلف است و قابل پیگیری است.