در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

باسلام،من دریک موسسه آموزشی کار میکردم،قرارداد یکساله داشتم،الان قرداد به پایان رسیده وتقریبن سه هفتس که هرچی زنگ میزنم که حقوق منو واریز کنن یا جواب تلفن نمیدن یا گفتن در اسرع وقت!باید شکایت کنم یا صبر کنم؟
با توجه به اینکه قرارداد من بصورت درصدی از ورودی بوده(افراد شرکت کننده)،درحال حاضر آمار دقیق افراد شرکت کننده رو بمن نمیدن،و یک لیست ساختگی دادن بمن،اینو باید چیکار کنم؟راهی هست برای اینکه تعداد صحیح افراد شرکت کننده رو بتونم گیر بیارم؟

1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
بیدبرگی گرامی:

متاسفانه سوال شما ناقص واطلاعات مورد نیاز برای پاسخ دهی صحیح موجود نمیباشد

تنها کمک این است که درصورت داشتن قرارداد رسمی و دوطرفه با رعایت تمام اصول قرارداد نویسی اگر دربند های قرارداد تمام موارد خواسته شده به تفکیک قید شده باشد پس قرارداد شما به عنوان پیمانکار ویا شراکت میباشد ومشمول قانون کار نمیباشد لذا میبایست در شورای حل اختلاف دادگستری  منطقه خود اقدام به تشکیل پرونده نمایید.

موفق وپیروز باشید.

مجیدجمالو

کارشناس روابط کار