در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام

سال 82 سابقه بیمه برای من رد نشده. برای سال 82 مبلغی که باید به بیمه پرداخت بشه به نرخ سال 82 هست؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
خیر مبلغ حق بیمه پرداخت نشده در سنوات قبل به نرخ روز و به شرح ذیل محاسبه میگردد.
چنانچه در همان کارگاه شاغل باشید با دستمزد فعلی محاسبه میگردد.
چنانچه در کارگاه شاغل نباشید و کارگاه دستمزد مقطوع نداشته باشد براساس دو برابر حداقل دستمزد سال جاری محاسبه میگردد.
چنانچه کارگاه مورد ادعا دارای دستمزد مقطوع باشد و شما در آنجا شاغل نباشید بر اساس حداکثر دستمزد مقطوع کارگاه در سال جاری محاسبه میگردد.
لازم بذکر است بعد از محاسبه بدهی و ابلاغ ان امکان اعتراض به مبلغ بدهی و بررسی در هیاتهای تشخیص مطالبات وجود دارد.