در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
بنده کارگر قراردادی با سه سال کار در یک بیمارستان نظامی به بهانه های انضباطی. اخراج شدم ایا بیمه بیکاری بهم تعلق میگره؟
1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
درصورت داشتن پرداخت حق بیمه حداقل 6 ماهه ونیز نامه عدم نیاز ویا اخراج از کارفرما میتوانید از مزایای بیمه بیکاری استفاده نمایید. درصورت همکاری نکردن کارفرما میبایست نسبت به تاییداخراج خود در اداره کار از کارفرمای خود اقامه دعوی نمایید

لازم به ذکر است که زمان درخواست استفاده از بیمه بیکاری یک ماه پس از اخراج میباشد

موفق باشید