در بیمه روستایی و عشایر توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام و ادب

بنده به مدت یازده سال سابقه پرداخت حق بیمه (از سال 1386)با بالاترین درآمد تعریف شده در صندوق (کد 8) بازنشستگی روستاییان وعشایر را دارم و حال میخواهم این سابقه را به تامین اجتماعی انتقال بدهم

بر فرض اینکه در تامین اجتماعی حداقل درآمد (حقوق و دستمزد)را در نظر بگیریم چقدر باید ما به تفاوت برای این یازده سال پرداخت نمایم؟

با تشکر.
1 پاسخ
توسط (30,660 امتیاز)
با سلام
مبنای محاسبه مابه التفاوت حق بیمه انتقالی انتخاب بیشترین دستمزد بین صندوق بیمه روستائیان و عشایر و سازمان تامین اجتماعی میباشد یعنی چنانچه شما در صندوق تامین اجتماعی بیمه باشید دستمزد فعلی شما به دستمزد صندوق روستائیان مقایسه و هر کدام بیشتر باشد مبنای محاسبه است و مبنای محاسبه :
( تعداد روزهای انتقالی ضربدر دستمزد روزانه مبنای محاسبه * 18 درصد ) منهای مبلغ حق بیمه انتقالی از صندوق روستائیان
با حداقل دستمزد برای 11 سال عبارت است از : حدود 27 میلیون تومان البته مبلغ حق بیمه انتقالی باید کسر گردد.
لینک دریافت بخشنامه