در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من کارمند هستم ومیخواهم مینی بوس بگیرم با داشتن بیمه تامین اجتماعی آیا میتوانم کارت هوشمند بگیرم وبیمه رانندگان نشوم
1 پاسخ
توسط (22,580 امتیاز)

با سلام

در صورت اشتغال با شغل رانندگی خودروی متناسب با کارت هوشمند در هر سازمان یا نهاد، می توانید بدون پرداخت بیمه رانندگان، کارت هوشمند دریافت نمائید، در غیر این صورت بایستی حق بیمه رانندگان را بدون کمک سهم دولت( بر اساس دستورالعمل جدید) بپردازید.