در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (100 امتیاز)

با سلام.

از اینکه به صورت رایگان به سوالات ما پاسخ می دهید،از شما ممنونم.

مجرد هستم.سی و چهار سالمه.بیمه پدرم هستم.ایشان بازنشسته شرکت مخابرات هستند.

دفتر بیمه خدمات درمانی و بیمه تکمیلی دارم.

کارآفرین هستم.در خانه کار می کنم.

با توجه به اینکه درآمد دارم،بهتره همچنان از بیمه پدرم استفاده کنم یا از کفالت ایشان در بیایم و خودم را بیمه کنم؟

نداشتن حقوق بازنشستگی در آینده نگرانم می کند.sad

اگر بهتره خودم ،خودم را بیمه کنم،چه نوع بیمه ای را پیشنهاد می دهید؟

متشکرم.

2 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
با سلام و عرض ادب

دوست گرامی با توجه به اینکه فرمودید تحت پوشش بیمه پدرتان هستید و بیمه تکمیلی نیز دارید و همچنین شرایط سنی و دغدغه بازنشستگی که شما دارید بنده بیمه عمر و تامین آتیه را پیشنهاد میکنم چرا که شما نیاز دارید زودتر از 30سال بازنشسته شوید لطفا برای دریافت اطلاعات تکمیلی و مشاوره رایگان از لینک پایین درخواست نمایید با تشکر