در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
حقوق بیمه بیکاری خرداد ۹۷ تا به امروز ۲۳ تیر برای من واریز نشده البته ۱۳ تیر ۳۶۲ هزار تومان به حسابم واریز شد و فکر کردم ما به تفاوت ۳ ماه است که واریز شده علتش چیه
توسط (100 امتیاز)
يك دليل ميتونه عدم ارسال پرونده بيكاري شما به صورت الكترونيكي در سيستم سابك از شعبه مبدا به شعبه مقصد باشه،ظاهرا اين سيستم تازه راه افتاده واز اونجا كه تو مملكت ما بايد كارمندها رو هل داد تا كار انجام بدن و تلفني هم پاسخگو نيستن بايد رفت شعبه مبدا و اونجا بهشون بگي پرونده رو الكترونيكي هم ارسال كنند
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام
هر ماه تا روز 15 ام برای دریافت مقرری خود صبر نمایید و همچنین در صورتی که قطع نشده باشه(موارد قطع قبلا ذکر شده است)،در اون ماه براتون سند نخورده باشه یا بعضا ممکنه اسمتون تو لیست اداره کار نباشه که باید پیگیری کنید.