در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام شرکت  ۷سال سابقه کار بیمه اینجانب را با عنوان کارگر ساده در لیست ارسالی برای بیمه درج نموده که این عنوان اشتباه رد شده و بعد از این ۷ سال عنوان صحیح برای بیمه اصلاح شده .

باتوجه به اینکه در زمان باز نشستگی که در خواست میدهم و این مغایرت که ۷ سال برای اینجانب کارگر ساده رد شده و که درست نیست قطعا به مشکل برخورد میکنم راه حل چیست  اگر در زمان باز نشستگی شرکت تعطیل شده باشد تکلیف چیست؟
1 پاسخ
توسط (180 امتیاز)
با سلام

اگر عنوان جديد شامل سختي کار نمي شود عنوان قديم مشکلي براي بازنشستگي شما ايجاد نمي کند اگر عنوان جديد شامل سختي کار مي باشد بايد با مستنداتي مثل قرارداد و يا فيش حقوقي که عنوان درج شده باشد به اداره کار محل کارتان شکايت و نسبت به عنوان قديم دادخواست اصلاح نماييد در نهايت به استناد حکم اداره کار به ديوان عدالت شکايت نماييد تا تامين اجتماعي اقدام به اصلاح کند.

راي اداره کار حدودا" دو ماه طول مي کشد

بدوي ديوان حدودا" 1/5 سال

تجديد نظر ديوان حدودا" يک سال

موفق باشيد