در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام.

با موتورم تصادف کردم و آسیب دیدم و اقدام به درخواست دیه از فرد خاطی کردم.حالا خواستم بدونم واسه خسارت موتورم هم میتوانم اقدام کنم یا بعد دریافت دیه باید اقدام کنم

و اینکه موتور من گازی بوده و نیاز به پلاک و گواهینامه نداره و سند هم نداره چون کوچکه و دوچرخه محسوب میشه بیمه تعلق میگیره با اینکه کروکی دارم.

در ضمن بیمه طرف دست منه.آیا باید بهش بدم یا نگه دارم.ممنون میشم جهت راهنمایی.ممنون از سایت خوب بید برگ
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود بر شما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

شما با طرح شکایت در دادسرا و ارائه مدارک و کروکی حادثه و تشکیل پرونده میتوانید نسبت به خسارات اعم از مالی و جانی اقدام نمایید . دادسرا هم با توجه به بیمه نامه معتبر و کروکی حادثه مبنی بر مقصر بودن راننده طرف مقابل بعداز شکایت شما و تشکیل پرونده در دادسرا مدارک و نامه ترخیص خودرو ایشان را صادر میکند .

چون در خسارات جانی طول درمان داده میشود معمولا پرداخت دیه طولانی تر است . اما برای دریافت خسارات مالی میتوانید با کروکی حادثه و حضور هردو راننده در شرکت بیمه مطالبه خسارات مالی کنید