در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
باسلام

من از اسفند سال ۹۴ در بیمه عمر پاسارگارد ثبت نام کرده ۳۰ ساله و تقریبا ۴ ماه اول حق بیمه را پرداخت کردم و تا الان دیگه پولی پرداخت نکردم

الان امکان انصراف هست؟

اگر بخواهم ادامه دهم چجور میشه و چیکار باید بکنم

باتشکر
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)

با سلام .... بر اساس شرایط عمومی بیمه نامه امکان بازخرید بیمه نامه عمروسرمایه گذاری برای بیمه نامه هایی که کمتر از شش ماه حق بیمه پرداخت کرده اند وجود ندارد. توصیه میکنم با مراجعه به شعبه و یا نماینده مربوطه نسبت به ادامه ی بیمه نامه اقدام کنید.

 جهت اطلاع طبق آیینامه سود تضمینی بیمه نامه های عمر صادرشده قبل از مرداد ۹۵ بیشتر از بیمه نامه های پس از آن تاریخ میباشد.