در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

من ماه پیش تحویل مدارک و اثر انگشت داشتم اما از برج ده سال پیش تا الان پولی دریافت نکردم.سوال اینه که این ماه بهم میدن و اگه جواب مثبت هست چرا تا امروز ۲۲/۰۴/۹۷ هنوز پرداخت نشده؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)
با سلام

مقرری بیمه بیکاری معمولا اواسط هر ماه پرداخت میشود و شما باید در لیست پرداخت ان ماه قرار داشته باشید،شما باید برگه پیوست 4 خود را به اداره کار تحویل داده تا در لیست اداره کار که برای بیمه ارسال میشود قرار داشته باشید