در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

سلام" جمعا 9948  روز یا  معادل 27سال 93روز، تا پایان اسفند94 ،بیمه دارم .هم اکنون  بعلت

پایان قرارداد درحال بیکارشدن ومتولد 1338 هستم ، مجرد اما یک دختر دارم.

2186روزآن ، ازسال 88 تا پایان سال 94 متعلق به آخرین شرکت  است که  بیمه پرداخت شده است.

ضمنا سال 86 الی 88  درشرکتی دیگر به مدت 791روز بیمه ی بیکاری یکبار، قبلا استفاده نموده ام.

و سال 91 آخرین شرکت ،به علت سکته مغزی وعمل جراحی، 124روز استراحت پزشکی استفاده نموده ام.

سوال من این است 1-آیا مجددا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد؟ 2- طبق محاسبات سال 95 حدودا، چندماه

مستمری بیمه بیکاری شامل من میشود.3- و چه میزان مستمری بیکاری،با حداقل حقوق دریافتی که درحال حاضر میگیرم، به من تعلق میگیرد؟..وسوال مهم ترم،4-  آیا دریافت بیمه بیکاری در کاهش میزان مستمری بگیر آینده بازنشستگی پس از 30 سال تائیر خیلی زیادی دارد؟.و چنانچه دارد ، طبق مواردفوق حدودا چه میزان کاهش پیدا میکند؟..

1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
اگرچنانچه شرایط احراز بیمه بیکاری راداشته باشیدباتوجه به اینکه سن شما بین 55تا60سال میباشدتاسن بازنشستگی می توان ازبیمه بیکاری استفاده نمود