در پرداخت حق بیمه توسط (130 امتیاز)
با سلام.مدت 6 ماه در کارگاهی بدون بیمه مشغول بودم و رای اداره کار پرداخت حق بیمه توسط کارفرما صادر شده .میزان حق بیمه سال 96 سهم کارفرما چقدر میشود؟؟؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

حق بیمه پرداختی براساس معیار دو برابر حداقل دستمزد زمان محاسبه برای افراد فاقد شغل و معیار دستمزد حال حاضر برای افراد شاغل، به تعیین دستمزد مبنای محاسبه حق بیمه موضوع ماده 148 قانون کار و ماده 40 قانون تأمین اجتماعی می باشد.