در بیمه نیروهای مسلح توسط (240 امتیاز)
پدرم بازنشسته ارتش فوت کرده حقوق به مادرم رسیده و فیش حقوقی به نام مادرم شد و من چون شاغلم و بیمه هستم حقوق فقط  به مادرم رسید،  میخوام بدونم اگه بعد از هزار سال مادرم فوت کند و بعد از فوت مادرم  من از شغلم بیام بیرون و بیمه برام نریزن اون موقع  چی حقوق  به نام من میشه میتونم استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

در حال حاضر و بر اساس بند 3 ماده 48 قانون حمایت خانواده مصوب  اول اسفندماه یکهزار و سیصد و نود و یک مجلس ‌شورای ‌اسلامی:  فرزنـدان اناث در صـورت نداشتن شغل یا شوهر و فرزندان ذکور تا سن بیست سالگی و بعد از آن منحصراً درصورتی که معلول از کار افتاده نیازمند باشند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند حسب مورد از کمک هزینه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می‌گردند.