در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
با سلام
قرارداد من اول تیر به اتمام رسیده
قرارداد من اول تیر به اتمام رسیده میخواستم بدونم برای عیدی این سه ماه چقدر باید بهم پرداخت بشه؟ سنوات سال قبل رو هم نگرفتم به همراه سنوات امسال چقدر میشه؟

حقوق من در سال ۹۷ تا انتهای خرداد  پایه وزارت کار بود یعنی یک ملیون و ۲۶۴ هزار تومن که با کسر ۷ درصد بیمه به من ۱۲۱۲۰۷۹ تومن پرداخت میشد. فرمولش چیه؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (860 امتیاز)
میزان عیدی سه ماهه شما برابر است با حداقل حقوق پایه قانون کار ضربدر 2 تقسیم بر 12 عدد مشخص شده باید بامیزان ماه کارکرد تان ضرب گردد

میزان سنوات نیز باتوجه به پرداخت نشدن درسال گذشته بر اساس یک ماه پایه حقوق سال 97 برای 12 ماه کارکرد سال قبل محاسبه میگردد