در قانون کار و قرارداد کار توسط (160 امتیاز)
باتوجه به عدم پرداخت حقعیدی حق-سنوات ویرایشگزارشوق و مزایای 18 ماه گذشته و همچنین کاهش بسیار زیاد ارزش پول کشور طی چند ماه اخیر بطوریکه این عدم پرداخت موجب ضرری مضاعف شده؛

 آیا با شکایت به اداره کا میتوان علاوه بر دریافت حقوق ، نسبت به محاسبه حقوق و مزایای عقب افتاده با ارزش ریالی روز درخواست داد؟
1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در اداره کار ، اصل مطالبات کارگر محاسبه می شود و خسارت تأخیر در تأدیه ، در صلاحیت مراجع حل اختلاف اداره کار نمی باشد. این موضوع را پس از دریافت رأی ، بایستی در دادگستری مطرح کنید که بعید است نتیجه ای داشته باشد.