در بیمه بیکاری توسط (100 امتیاز)
با سلام من از 94/1/1 با یک شزکت با قرداد 5ساله با مبلغ2 میلیون تومان قراداد بستم و تا 97/4/6مشغول به کار بودم و حدود 4ماه حقوق نداده من دادخواست دادم

 الان با اینکه دو سال از قرارداد باقی مانده کارفرما قرداد را یک طرفه فسخ می کنند و میگویند من شما را اخراج نمی کنم ول با مبلغ پائین قرداد می بندم و در قرداد طی کردیم کار فرما و کارگر باید یک ماه قبل فسخ قرداد را اطلاع بدهند

 آیا میتونه قرداد را فسخ کنه و بگه من اخراج نمی کنم و با مبلغ کم قرداد می بندم در حالی که دو سال از قرداد باقی مانده و اینکه فسخ قرداد از طرف کارفرماست میتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم
2 پاسخ
توسط (4,980 امتیاز)

با سلام
باید در مراجع ذیصلاح قانونی دادخواست داده در صورتی که رای منجر به فسخ رابطه کاری و احراز بیکاری غیرارادی شما باشد میتوانید برای بیمه بیکاری اقدام نمایید البته شما باید از تاریخ وقوع بیکاری به مدت 30 روز درخواست خود را ثبت کرده باشید هم چنین اگر رای اداره کار بازگشت به کار باشد باید به کار خود برگردید.