در بیمه درمان تکمیلی توسط (100 امتیاز)
با عرض سلام.

بنده مدت 4 سال هست که توسط شرکت خود بیمه تکمیلی دانا هستم .

سررسید دوره چهارم بیمه انتهای تیر ماه هست و بنده قصد دارم شرکت کاری خود را عوض کنم . متاسفانه شرکت جدید با بیمه تکمیلی قراردادی ندارد . با تجه به اینکه زایمان همسرم دو ماه دیگر می باشد و قصد استفاده از بیمارستان خصوصی دارم . امکان تمدید بیمه جداگانه با بیمه دانا دارم یا خیر ؟ (در صورتی که راه دیگری وجود دارد راهنمایی بفرمایید)
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)
با سلام و احترام

دوست عزیز می توانید بیمه تکمیل درمان انفرادی خود را از شرکت های بیمه ملت ، sos و طرح پرنیان بیمه ما تهیه نمایید.

با توجه به اینکه در حال حاضر بیمه تکمیل درمان شما در جریان است مدت انتظار برای شما حذف خواهد شد.