در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
من 26 سال سابقه اجباری تامین اجتمایی دارم و یکسال اخیر برمبنای 5000000 تومان بیمه ریختم و 3 ماه انتهایی را برمبنای 7800000 تومان (سقف بیمه) حالا می خواهم بیمه مشاغل آزاد شود و راهکاری است که من بتوانم در پایان 30 سال با سقف بیمه بازنشسته شوم؟
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)

با سلام

با توجه به سابقه بیمه شما و در صورت بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، دستمزد ملاک محاسبه و پرداخت حق بیمه ، بر اساس دستمزد مشمول حق بیمه آخرین ۳۶۰ روز اشتغال شما می باشد، دستمزد بالایی است، اما به سقف نمی رسد.