در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام من سرباز نیرو انتظامی ام 7 ماه پیش در حین گشت زنی پلیس راه با ماشینی تصادف میکنیم که راننده ی مقابل مقصر بوده و من از ناحیه ی کمر و پا دچار آسیب دایمی تا آخر عمر می شوم تو فیش حقوقیم نوشته که  بیمه ی عمر و حوادث و مکمل و حوادث و بیمه ی مسولیت از حقوقم کم میشده الانم با توجه به این مشکلات توانایی انجام هر کاری رو ندارم و دکترای نیرو انتظامی گفتن آسیب هایی که بهت رسیده دایمی هس آیا با توجه به این بیمه هایی که تو نیرو انتظامی بوده برام باید من رو بازنشست کنن یا هر ماه بهم حقوق بدن ؟ اگر حقم باشه و بهم ندن چیکار کنم ؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

از آنجایی که حق بیمه پوشش های حوادث و عمر و مسولیت پرداخت کرده اید، گویای این است که به احتمال زیاد شما تحت پوشش بیمه عمر و حوادث و مسولیت هستید.

1. سرمایه بیمه نامه حوادث، بسته به درصد ازکار افتادگی و نقص عضو دائم به شما تعلق می گیرد.

2. بسته به اینکه چه میزان قصور و اشتباه کارفرما یا یگان به خدمت گیرنده شما در بروز از کار افتادگی و نقص عضو ناشی از تصادف شما، نقش داشته باشد، ملزم به پرداخت عرامت است.

تعیین میزان نقص عضو و از کار افتادگی با پزشکی قانونی است.

3. هر کس که با شخص دیگری اختلاف دارد، به دادگاه مراجعه می کند و حقوق خود را مطالبه می کند.