در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
باسلام.بنده به مدت 8سال درمطب دندانپزشکی مشغول بکاربودم واینکه کارفرماعذربنده راخواست کارمان به وزارت کارکشید ،وزارت کار رای بر احتساب سابقه بیمه و پرداخت بیمه بیکاری نمود چندسال برا گرفتن حق وحقومم درشعبات بیمه ای تهران سرگردان بودم وشکایت به دیوان بردم دیوان هم رای بر احتساب سابقه بیمه وپرداخت بیمه بیکاری نمود.ولی هنوز از طرف سازمان بیمه هیچ گونه اقدامی صورت نگرفته است و دیوان مبنی برزمان 9ماهه به سازمان بیمه شرق تهران داده اند. والان حدود 6ماه است میگذرد خواستم بدانم تکلیف بنده چیست ؟ چراسازمان هنوز اقدامی نکرده اند؟
1 پاسخ
توسط (15,200 امتیاز)
با سلام

به واحد درآمد مراجعه فرمایید همراه با حکم دیوان و از کارشناسهای این واحد تقاضای رسیدگی فرمایید.