در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام. من یه فریلنسر هستم . در واقع برنامه نویسم که به صورت پروژه ایی و در خانه کار می کنم ...

برای اینکه خود را بیمه کنم از چه طریقی باید اقدام کنم؟؟ و مبلغ و شرایط بیمه من چگونه می شود؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

در پاسخ به سوال تون باید خدمت تون عرض کنم که شما به دو صورت میتونین بیمه بشین:

1-بیمه احتیاری تامین اجتماعی با نرخ 27% که حدودا" ماهانه 3،100،000 ریال حق بیمه آن هست و برای شروع آن حداقل باید یک ماه سابقه بیمه پردازی در سازمان تامین اجتماعی داشته باشین.

2-بیمه های زندگی( عمر ) که میتونین از ماهانه1،000،000 ریال( سالانه 12،000،000 ریال )،تا 15،000،000 ریال (سالانه 180،000،000 ریال) پرداخت و از مزایای بینظیر آن شامل،بیمه تکمیلی،وام و بازنشستگی با حداقل 15 سال سابقه و پشتوانه ای بسیار عالی و نیز پوشش های متنوع بیمه ای برای آینده خود بهره مند گردید.

 برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان بیمه های زندگی(عمر)،میتونین فرم زیر را تکمیل نموده تا در اسرع وقت با شما تماس حاصل بشه.

بیمه نامه خود را از مشاورین آگاه،مطلع و صادق خریداری نمایید.

با تجدید احترام