در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام

من 6 سال سابقه کار با عنوان کارگر ساده در یک کارگاه بودم و از اول سال 97 ترک کار خوردم حال میخوام سابقه برام رد بشه..  نه شغل دارم نه جواز

بهترین گزینه بیمه برای من چیست؟
در مورد بیمه اختیاری اگه پرداخت بیمه به تاخییر بیوفتد یعنی کله سابقم از بین میره از اول هرچی سابقه رد شده با اینکه پولش پرداخت شده؟؟؟
اگر بیمه اختیاری مناسبه و شدم از اول 97 رد میشه یا از تاریخ تکمیل فرم.

ممنون میشم راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام چنین چیزی نیست که بعداز سابقه پرداختی بیمه اجباری اختیاری رد شود و سابقه بیمه قبلی سوخت شود

شمااگر۱روز هم بیمه رد کرده باشین چه با فاصله چه مستمر سابقه تون در سیستم محفوظ میباشد

بله درصورت ترک کار جهت آقایون بیمه خویش فرما و خانم ها بیمه زنان خانه دار مناسب میباشد واز تاریخ درخواست وثبت درسیستم براتون سابقه محفوظ میشود