در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
سلام من راننده ماشین آلات سنگین راهسازی ( غلطک) هستم میخوام بیمه تامین اجتماعی خودم را بصورت شخصی پرداخت کنم، شرایط ومدارک مورد نیاز چیست؟ باید چیکار کنم.ممنون میشم پاسخ بدین
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

چنانچه شما برای شرکت خاصی کار می کنید حق بیمه شما باید بصورت بیمه اجباری از شرکت پرداخت گردد ولی اگر غلطک برای خودتان میباشد و با عقد قرارداد برای شرکتهای مختلف کار می نمایید می توانید بیمه حرف و مشاغل آزاد و یا در صورت احراز شرایط بیمه اختیاری شوید .

بیمه حرف و مشاغل آزاد با سه نرخ 12 ، 14 و 18 درصد میباشد که با نرخ 12 درصد بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی ، با نرخ 14 درصد بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی و نرخ 18 درصد مشمول بازنشستگی ، فوت بعد و قبل از بازنشستگی و از کارافتادگی دارد.

بیمه اختیاری بانرخ 27 درصد و با داشتن کارت پایان خدمت با سربازی انجام شده یا داشتن حداقل یکماه سابقه قبلی انجام میگردد.

برای بیمه شدن می توانید به نزدیکترین شعبه تامین اجتماعی محل زندگی خود یا به آخرین شعبه واریز حق بیمه مراجعه نمایید.