در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)

با سلام

من به مدت 5 ماه در یک شرکت کوچک مشغول به کار شدم و بدون نوشتن قرارداد در این مدت حقوق مرا تقریبا سرموعد ولی با مبالغی متغیر و کمتر پرداخت مینمود و بدون اینکه مرا بیمه کند یا اضافه کاری دریافت کنم و مرا مجبور به شکایت کرد.

در جلسه هیات تشخیص من به عنوان مدرک مبالغی را که برای من واریز نموده ( کارت به کارت ) را پرینت حساب گرفتم و به هیات نشان دادم اما با توجه به این که مبالغ متغیر بود و همچنین عدم حضور کارفرما در جلسه هیات تشخیص حکم و نتیجه بر ان شد که هیات مرا به عنوان کسی که در ان شرکت کار میکرده نپذیرفته و رای را بر علیه من صادر کرده است.

اکنون من میخواهم که به حکم هیات تشخیص اعتراض بزنم ایا میتوانم با استشهاد و شهادت کسانی که میدانند که من در ان شرکت مشغول کار بوده ام رای هیات تشخیص را عوض کنم.

استشهاد چگونه باید باشد و چگونه میتوان اثبات کرد که من در ان شرکت کار میکردم.

با تشکر

1 پاسخ
توسط (38,810 امتیاز)
در مراجع حل اختلاف قانون کار ، استشهاد به عنوان مدرک پذیرته نمی شود و باید مدرک معتبر دیگری ارائه کنید.