در دیه و بیمه خودرو توسط (160 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید /بنده چند وقت پیش تصادفی داشتم که باعث جراحتی در صورت و بدنم شد حالا 2 تا سوال برام پیش اومده اول اینکه من تو نامه اول پزشکی قانونی که بهم دادند جراحت صورتم که بخیه خورده را دامیه زدن مگه جراحتی که بخیه بخوره و عمیق باشه ملاحتمه نمیشه؟دوم اینکه جراحات صورتم 4 مورد بودن که همگی با برجاگذاشتن اثر بهبود پیدا کردن خواستم ببینم ارش اینا چقدر میشه حدودا؟باتشکر از لطف شما
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ

با سلام ..... تشخیص نوع حراحت (دامیه یا متلاحمه)فقط در صلاحیت پزشکی قانونی است اما در خصوص دیه اثرات بجا مانده در صورت، ناشی از جراحت پس از التیام یک درصد دیه ثابت است.