در سوابق بیمه توسط (100 امتیاز)
طی رای دادگاه تجدید نظر دیوان عدالت اداری هشت سال به سابقه سنوات من اضافه شده است. ولی ضمن مراجعه به بیمه مبلغ بسیار هنگفتی از من طلب کردند (در حدود صد و بیست میلیون تومان) بابت مابه التفاوت بیمه تامین اجتماعی به خدمات درمانی (ان هشت سال بیمه تامین اجتماعی داشتم و در حال حاضر استخدام رسمی هستم و بیمه خدمات درمانی)، طی اعتراض به دیوان عدالت اداری در دادگاه بدوی رای به عدم حق بنده صادر شده مبنی بر اینکه بنده کارمند پاره‌ وقت بوده ام، در حالیکه تمام بیمه های ان هشت سال تمام وقت رد شده است.

برای اقدام به تجدید نظر چکار باید بکنم؟

و این که چقدر وقت دارم تا درخواست تجدیدنظر کنم؟
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام به رای هیات بدوی تا کماه مهلت اعتراض دارین واینکه مدارک ومستندات و حکام  دال بر تمام‌وقت بودن تون ضمیمه لایحه پیوست ارسال فرمائید نباید اینقدربشه خیلی خیلی زیاد شده و بایدبدونیدچه فرمولی مبنامحاسبه قراردادن