در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
باسلام,من راننده بودم که ماشین چپ کرد به دلیل خواب آلودگی و استخوانهای دیستال مچ دست چپم ترک برداشته,زیر چشم چپم کبود شده,بازوی چپ و دست چپم کبود شده و زخم ایجاد شده,میخواستم بدونم به من بیمه تعلق میگیره؟اگه آره حدودش چقدر میشه,واینکه دیه شکستگی با ترک خوردگی برابر است؟ممنون از پاسخگییتون
1 پاسخ
توسط (29,220 امتیاز)
با سلام .... بر اساس ماده 3 قانون بیمه اجباری شخص ثالث مصوب 95 راننده مسبب حادثه نیز میتواند از محل تعهد حوادث راننده مسبب بیمه شخص ثالث خودروی خودش،  دیه جراحت و صدمات بدنی را دریافت کند.

در خصوص صدمات و جراحات شما نمیتوان بطور دقیق اظهار نظر کرد ولی احتمال دارد حداکثر تا 5 درصد دیه به شما تعلق بگیرد.

میتوانید نسبت به اخذ نظریه ی پزشکی قانونی اقدام کنید.