در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
حدود 15 سال قبل ، سابقه ساعتی داشتیم که به تازگی با رای دیوان به عنوان سنوات بیمه در سوابق بیمه ای درج شده است. بابت آن چند سال امکان دریافت معوقه مرخصی وجود دارد؟ با توجه به اینکه کارکرد ساعتی بیش از 176 ساعت در ماه بوده و در حکم دیوان درج شده حقوق و مزایای آن مدت پرداخت شود

آیا به ازای هر سال می توان 30 روز مرخصی معوقه دریافت کرد؟
1 پاسخ
توسط (6,410 امتیاز)

سلام  - حسب ماده 66 قانون کار ، کارگر نمیتواند بیش از 9 روز از مرخصی سالانه خود را ذخیره نماید.

لذا با توجه به اینکه مدت کارکرد شما بیشتر از یکسال است مرخصی استفاده نشده بر مبنای هرسال 9 روز و براساس آخرین مزدو مزایا در زمان خاتمه قرارداد کار محاسبه میگردد.