در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط

 چگونه می توان مدت خدمت سربازی را جزو سوابق بیمه ای محسوب کرد؟ و کجا باید بریم برای این کار

2 پاسخ
توسط

سلام

چنانچه در زمان درخواست در ردیف بیمه شدگان سازمان قرار داشته باشید و قبل از آن نیز دارای دو سال سابقه پرداخت حق بیمه باشید می توانید با مراجعه به شعبه محل پرداخت حق بیمه تقاضای خود را مبنی بر احتساب سوابق خدمت نظام وظیفه ارائه نمایند.

توسط
شرایط داشتن دوسال سابقه تامین اجتماعی می باشد. که با داشتن سابقه تامین اجتماعی با مراجعه به شعبه محل زندگی می تواند درخواست خرید خدمت را ارئه بدهد وسابقه سربازی خودر اخریداری نماید

بیمه پاسارگاد نمایندگی کد3586استان بوشهر