در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
تکلیف اون ده سال وچهارماه سابقه بیمه م چی میشه تامین اجتماعی حاظرنیس بیمه م کنه پول اون ده سالیو که پرداخت کردم بهم برنمیگردونه؟
1 پاسخ
توسط (7,050 امتیاز)
سلام

پول اون ده سال رو به کی پرداخت کردید؟ کارفرما یا سازمان تامین اجتماعی؟ چه کسی پول تون رو بر نمی گردونه؟ کارفرما یا سازمان تامین اجتماعی؟

در صورتی که به سازمان تامین اجتماعی بابت حق بیمه، خودتون یا کارفرما تون پرداخت داشتن و الان سازمان قبول نمی کنه، می تونید از سازمان تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری شکایت کنید.