در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
با سلام وفت بخیر

همانطور که کارگران ساختمانی میتوانند نسبت به بیمه آزاد که هزینه ماهانه آن زیاد است با هزینه کمی حق بیمه خود را پرداخت کنند.

آیا پرداخت حق بیمه برای تجارت الکترونیک و یا فروشگاه اینترنتی و یا شرکت فنی طراحی سایت که شغلشان طولانی مدت و زمانبر است بیمه ای در نظر گرفته شده است؟

ما میتوانیم از کدام طریق بیمه ای پرداخت کنیم که مربوط به شغلمان باشد و هزینه آن از بیمه آزاد کمتر باشد شما چی پیشنهاد میکنید؟

باتشکر
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام درحال حاضر فقط افرادی که کارت مهارت دارند مشمول کمک های دولتی وبیمه ۱۰ درصدی میشوند