در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
  1. منطقه ی سیاه شدگی اطراف چشم چپ
  2. کبودی گیجگاه چپ سر
  3. تورم زیر چشم چپ
  4.  منطقه سائیدگی گیجگاه راست سر ( حارصه )
  5. منطقه کبودی خلف شانه راست و ناحیه ی نحتانی خلف تنه ( دو ناحیه ی مجزا )
  6.  کبودی نقطه ای ناحیه ی خارج گردن در سمت راست. ارش کبودی گیجگاه چپ سر(بند۲) معادل سه دهم درصد دیه کامل انسان و ارش تورم زیر چشم چپ ( بند ۳ ) معادل سه دهم درصد دیه کامل انسان میباشد

لطفا درصد دیه کامل انسان و وجه نقدی دیه را محاسبه کنید

1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
درود برشما

آرزوی سلامتی برای شما دارم

مجموع دیه و ارش شما ۳درصد معادل ۶میلیون و ۹۳۰هزارتومان میباشد